Ιθάκης 32, ΚΥΨΕΛΗ, 11257
2108220707
afcon.gr@outlook.com

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Τι είναι η Θερμοπρόσοψη;

Η θερμοπρόσοψη είναι μια εναλλακτική εφαρμογή της συμβατικής μόνωσης (Μόνωση Διπλής Τοιχοποιίας και Μόνωση Σκυροδέματος) και η μόνη λύση θερμομόνωσης και ανακαίνισης για τα παλιά κτίρια, που παρέχει θεαματικό θερμομονωτικό αποτέλεσμα, εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου, αρχιτεκτονική ελευθερία και ανθεκτικότητα στο χρόνο!

Γιατί να τοποθετήσω θερμοπρόσοψη στο σπίτι μου;

Η θερμοπρόσοψη είναι σημαντική για ένα ακίνητο καθώς έχει τα εξής οφέλη:

Εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς με το θεαματικό μονωτικό αποτέλεσμα της θερμοπρόσοψης  εξασφαλίζουμε μείωση κατανάλωσης 45-60% ρεύματος για θέρμανση ή δροσιά, αφού η θερμοκρασία των εσωτερικών χώρων διατηρείται σταθερή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Υγρομόνωση της πρόσοψης. Η εξωτερική θερμομόνωση προστατεύει από την εξωτερική υγρασία, το νερό της βροχής, την εσωτερική υγρασία και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μούχλας και μικροοργανισμών.

Αισθητική αναβάθμιση των εξωτερικών τοίχων του κτιρίου.

Υψηλή διαπνοή και ελαστικότητα, καθώς και μεγάλη αντοχή στους ρύπους, την μούχλα και τους μικροοργανισμούς. Οι τελικές επιφάνειες είναι “αυτοκαθαριζόμενες”.

Επιπλέον και πολύ σημαντικό είναι ότι με την εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) δεν μειώνεται το εμβαδόν του εσωτερικού χώρου, καθώς όλες οι εργασίες γίνονται εξωτερικά.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση θερμοπρόσοψης κτιρίων ή μεμονωμένων ακινήτων. Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε μαζί μας.