Ιθάκης 32, ΚΥΨΕΛΗ, 11257
2108220707
afcon.gr@outlook.com

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1996 στον κατασκευαστικό τομέα κτηρίων.Με μεγάλη εμπειρία στην ολοκληρωμένη κατασκευή καθώς και στην παράδοση με το κλειδί στο χέρι, προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες ευρείας γκάμας εργασιών.

Από την θεμελιώδη εργασία σκυροδέτησης μέχρι και την τελική (απλή αλλά απαιτητική) τοποθέτηση ενός δαπέδου, η εταιρεία μας έχει ως κύριο στόχο την ολοκλήρωση εργασιών που θα ικανοποιούν πλήρως τον πελάτη.

Διαθέτουμε πλήρες τμήμα υπηρεσιών πολιτικού μηχανικού με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την πλήρη υποστήριξη του κατασκευαστικού τομέα.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των κατασκευών μας, χωρίς να αδιαφορούμε για την τελική αισθητική εμφάνιση του τελικού αποτελέσματος.

Συνεργαζόμαστε τόσο με ελληνικά όσο και με ευρωπαϊκά εργοστάσια προκειμένου να επιτυγχάνουμε βέλτιστα αποτελέσματα ποιότητας και τιμής.

Το μεσιτικό τμήμα του γραφείου μας δραστηριοποιείται στην αγορά, ενοικίαση και πώληση όλων των ειδών ακίνητης περιουσίας. Η δυναμική παρουσία μας στο χώρο εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς σε όλα τα στάδια είτε πρόκειται για την εύρεση του καταλληλότερου ακινήτου στην περίπτωση αγοράς είτε πώλησης.

Χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα μέσα για την προώθηση του ακινήτου σας. Η ανάθεση του ακινήτου σας σε εμάς σας προσφέρει πρόσβαση σε ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργατών καθώς και στο ευρύ μας πελατολόγιο στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Παρέχουμε σε εσάς οικονομικές, νομικές, και τεχνικές συμβουλές και λύσεις σε όλα τα επίπεδα.

Περιηγηθείτε στη σελίδα ακινήτων για να εντοπίσετε το ακίνητο που σας ταιριάζει